08 junio, 2013

Jaciment Arqueològic de "LA DRAGA" (Estany de Banyoles)

Les super-delegades d'Aranyes, Alba i Sílvia, ens van organitzar una sortida lúdica-cultural a l'entorn del Llac de Banyoles. Concretament la idea era una visita guiada al Jaciment de La Draga on s'ha fet una reconstrucció d'un hipotètic poblat neolític. En Toni, l'expert arqueòleg-antropòleg, ens va contagiar el seu entusiasme i la seva passió per unes hores i ens va fer una xerrada - pràctica amb un recorregut pel poblat esmentat.
Tot va ser força interessant i mentrestant una companya seva se'n portava a la "canalla" per fer la visita guiada per un altre cantó. Això de separar a petits i grans trobo que va ser una idea fantàstica tant pels nens i nenes com pels pares i mares!!

Els nostres fill i filles van fer ceràmiques i van practicar llençament de "llances" amb molt bones maneres neolítiques!!








Fins i tot els pares vam poder fer pràctiques molt divertides.

Quan es va acabar la visita vam dinar en un Pic-Nic al costat d'uns prats verds que van fer les delicies dels nens i nenes on van jugar fins al final de forma esgotadora.

Tot va estar molt bé i des d'aquí hem de felicitar a les organitzadores "del evento" ja que és necessari que hi hagi gent que tingui la iniciativa i la il·lusió de fer aquestes coses per poder "arrosegar" a la resta (de natural més mandrosos).

Bravissimes les ragazzes Alba i Silvia!!

26 de Maig del 2013, Banyoles (Pla de l'Estany). Girona.


1 comentario:

  1. Fantàstic el blog Víctor!! I que prolífic!
    Gràcies pels honors, però no té mèrit arrossegar un grup amb tant d'entusiasme... i amb una companya tan "dicharachera"!
    Sí que ens ho vam passar molt bé a Banyoles!
    Petonets,
    Alba

    ResponderEliminar

Vistas de página en total