25 agosto, 2013

CRFS TORREFERRUSSA

Els Centres de Recuperació de Fauna Salvatge fan una tasca molt important per a la conservació de la fauna salvatge autòctona.

A més a més de programes de reproducció en captivitat per espècies que es troben en perill d'extinció i d'altres programes d'investigació, intenten recuperar a molts individus que entren en el Centre ferits, desnotrits o deshidratats, amb cops molt forts o debilitats per diversos paràsits o infeccions.

Obviament la mortalitat és elevada i no tots els animals es poden recuperar, però la dedicació i la qualitat humana  de les persones que hi treballen és realment remarcable.

Hi ha gent que dedica tantes hores de la seva vida a cuidar aquests animals i ho fan amb una actitud tan positiva i motivada que el mínim que es pot fer és felicitar-los.
I això és el que vull fer, felicitar-los per la seva dedicació i professionalitat.
Jo confeso que passo alguns dels millors moments de la meva jornada laboral quan tinc una petita estona per recorrer les instal·lacions i puc dedicar-me a observar amb deteniment la fauna que hi ha. També aprenc molt de fauna xerrant amb els cuidadors, biòlegs, veterinaris i voluntaris que hi treballen.

Un autèntic plaer!








23 de juny del 2013, Torreferrussa (Santa Perpetua de la Mogoda).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Vistas de página en total